Rotary clubs tegen

neurodegeneratieve ziektes

Kom kijken naar een topfilm en sponsor zo het onderzoek naar neurodegeneratieve ziektes.

een initiatief van
Logo Hoofdzaak er is Hoop - Espoir en Tête
op donderdag

16 november 2023

DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN

Napoleon

NAPOLEON is een spectaculaire, actierijke film over de turbulente opkomst en ondergang van de beroemde Franse keizer Napoleon Bonaparte, gespeeld door Oscar®-winnaar Joaquin Phoenix. In dit magistrale epos toont de legendarische regisseur Ridley Scott ons Napoleons onstuitbare opmars naar de macht aan de hand van diens verslavende, wispelturige relatie met Josephine, zijn enige ware liefde, en laat hij ons, door enkele van de meest dynamische oorlogsscènes ooit gefilmd, kennismaken met Napoleons geraffineerde militaire en politieke strategieën.

`Wat doen we?

Hoofdzaak er is Hoop

Hoofdzaak er is Hoop is een project van de Belgische Rotary Clubs om fondsen te verzamelen voor het onderzoek naar neurodegeneratieve aandoeningen. Het project houdt in dal ieder jaar een topfilm wordt vertoond in avant-première en daarvoor kaarten worden verkocht aan € 16,- waarvan de netto opbrengst van € 8,- gaat naar het onderzoek.

ROTARY ZOEKT EEN OPLOSSING TEGEN PARKINSON

Wat is Parkinson?

De ziekte van Parkinson is een progressieve neurodegeneratieve aandoening die de hersenen aantast. Momenteel bestaat er geen afdoende medicatie tegen Parkinson en Rotary wenst zich in te zetten om mee te helpen om voor een oplossing te zorgen.

Meer dan 1.200.000 actieve leden wereldwijd.

Wat is Rotary?

Rotariërs over de ganse wereld hebben één doel voor ogen: “Service above Self”. Zich ten dienste stellen van de anderen is voor hen belangrijker dan eigenbelang.